Natuurlijke huidverzorging: Power of Nature

U kunt bij schoonheidsinstituut Amaryllis in Zoetermeer terecht voor diverse huidverbeterende gezichtsbehandelingen met Cosmeceuticals van Decaar.

Schoonheidsinstituut Amaryllis in Zoetermeer gebruikt geen gewone natuurlijke huidverzorgingsproducten, maar Cosmeceuticals; dit zijn producten met actieve hoogwaardige werkstoffen die op celniveau werken.en daarom gegarandeerde verbetering geven; Puur natuur, vrij van parabenen,vrij van minerale olien,vrij van parfum, vrij van kleurstoffen en gebruikt  niet op dieren getest..

De  Cosmeceuticals van Decaar hebben een uitgebreid assortiment. Hiermee kunnen de schoonheidsspecialistes prachtige uitgebreide behandelingen geven met mooie resultaten en de producten voor thuis zijn zeer betaalbaar met hoge kwaliteit.

In overleg met de schoonheidsspecialiste kunt u diverse gezichtsbehandelingen ook combineren met elkaar. We beginnen met een huidanalyse en bespreken de gekozen behandeling met u samen.

Vervolgens beginnen we met de behandeling.

Gezichtsbehandeling Zoetermeer

Decaar 

Breath of Life Regimen ( Breath of life programma)

Een zuurstof behandeling met lichaamseigen zuurstof, perfluorcarbon, die de doffe en verouderde huid verjongt, rimpels en fijne lijntjes vermindert.

Het helpt ook om acne te verwijderen. Als je huid ademt zal alles wat je daarna doet van de huidverzorging nog betere  resultaten geven aangezien zuurstof de poriën helemaal door de verschillende  huidlagen heen opent.

Voor wie?

Voor elke huidtype, huiden met verlies aan elasticiteit en kleur, "vermoeide" huiden.

Dit is een complete huidverbeterende gezichtsbehandeling in ons instituut in Zoetermeer. Alle Cosmeceuticals die we gebruiken in de behandeling bevatten zuurstof.

Het is een complete behandeling met of onder massage.

 

Algae Peeling Regimen

Deze  professionele biopeeling komt in de diepere huidlagen door de samenstelling van de natuurlijke algen, kruiden en zuurstof (een lichaamseigen stof) waardoor er heel veel gebeurt in de onderste huidlagen.

O.a.

1. Betere doorbloeding . 
2. Snellere nieuwe cellen dus een nieuwe huid in 10 dagen.
3. Verbetering van uw probleem, o.a pigmenten, ouderdomsvlekken en droogte 
4. Door middel van infra rood licht en ultrasoon brengen we de serums en gels       dieper de huid in.