Massage in Zoetermeer

Ayurvedische Welness Massage in Zoetermeer

Beleef de geur van Lakhsmi. € 67,00

Ayurvedische  welness massage......
jouw ontdekkingstocht naar pure ontspanning en nieuwe energie

Waarom de Ayurvedische welness massage?

Een ayurvedische massage is een klassieke ayurvedische lichaamsmassage (abhyanga) De massage brengt lichaam en geest weer in balans, waardoor u meer in evenwicht komt. De doorbloeding en uitscheiding worden gestimuleerd. 

Vermoeidheidsklachten, stress en slapeloosheid verdwijnen of worden minder, omdat u zich heerlijk ontspannen voelt.

Uw gehele lichaam wordt gemasseerd met warme kruidenolie afgestemd op uw constitutie en eventuele klachten. De massage kenmerkt zich naast de keuze van de olie ook door de verschillende technieken die toegepast worden. Dit is afhankelijk van welke dosha er overheerst. Rustige strijkbewegingen worden afgewisseld met lichte druk en kneedtechnieken. Je krijgt de behandeling die op de dag van de behandeling bij je past . Dit is gebaseerd op ‘de dosha’s: vata, pitta of kapha’.

De Ayurvedische Massage is gebaseerd op kennis over de Meridianen en Marma-punten (drukpunten) die elk hun therapeutisch waarde hebben net als in de acupunctuur..

Bij Amaryllis in zoetermeer zijn de producten van LakShmi te koop. Helemaal fijn als je thuis verder wilt genieten.
Als je duurzaam handelen belangrijk vindt, zit je helemaal goed. LakShmi is 100% ecologisch.

Maak snel een afspraak: 06 26 028 047 of 079 -316 85 57

of email amaryllisbi@ziggo.nl

Indiase Hoofdmassage € 26,00

Kan ook goed tijdens uw Pauzebreak in Zoetermeer! Duur: 30 minuten.

De Indiase hoofdmassage rekent op een unieke manier af met de lichamelijke en geestelijke gevolgen van stress

Het hoofd, de nek en de schouders zijn  belangrijke energiecentra van ons lichaam. Als je gestresst bent of kwaad, dan hoopt de spanning zich op. Later kan zich dat uiten in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms zelf  haaruitval. Bij de Indiase massage van uw hoofd wordt er met stevige – en zachte massage bewegingen voor gezorgd dat deze blokkades worden opgeheven en dat deze vervelende spannningsophopingen verlichting.

Hot Stone Massage v.a. €26,00

De Hot Stone-massage is een zeer ontspannende massage. De warmte van de stenen trekt diep in het lichaam waardoor u zich nog beter kan ontspannen. U kunt het hele lichaam laten masseren, maar ook alleen de rug. Of extra achterkant € 37,50. Het kan ook als aanvulling bij één van de gezichtsbehandelingen.

Oorreflex massage € 26,00

In het oor liggen veel acupunctuurpunten en reflexzonepunten.  Door de massage wordt de afvoer van het weefselvocht in het gelaat verbeterd, waardoor voedingsstoffen beter kunnen worden aangevoerd.

Toepassing bij spanningen, acne, tele's (couperose), vermoeidheid.

Rug massage € 26,00

De rugmassage is een van de meest gevraagde massages. Een ontspannende rugmassage doet wonderen voor mensen die moe zijn, die last van spanningen,stress of rugklachten hebben door kantoorwerk. Deze massage is ook mogelijk bij ons instituut in Zoetermeer.

Massage met Lava Shells staat voor een heerlijke wellness behandeling.

Pure energie.

De natuurlijke Lava Shells bevatten pure energie uit de aarde en zijn uitgerust met natuurlijke mineralen; daarom zijn ze milieuvriendelijk.

Wilt u ook deze unieke beleving van de wellness behandeling in Zoetermeer ervaren, maak dan gauw een afspraak.

Deze unieke massage is € 45,00.

Je kunt ook een  strippenkaart kopen voor € 100,00.

Hiermee kun je 3 massages nemen binnen 2 maanden te gebruiken.